Menu Premium

Deel 2 van de LittleBigPlanet Build Off

Gamekings Redactie 26/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

LittleBigPlanet Build Off

De eerste slag is gestreden in de LittleBigPlanet Build Off. Het ging hard tegen hard tussen 4Gamers en Insidegamer. In deel 2 van de LittleBigPlanet Build Off wordt er nogmaals gebouwd om de nationale trots hoog te houden. Het Vlaamse PlayStation Pure (OPM) en het Nederlandse PSX-Sense betreden vandaag de figuurlijke ring van LittleBigPlanet en aan hen de taak om de ‘builds’ van hun collega verder te ontwikkelen.

Bij de aftrap van de LittleBigPlanet Build Off werd door 4Gamers een typisch Belgisch level gecreëerd met allemaal iconische Belgische referenties, zoals Manneken Pis. Insidegamer zocht de wat meer innovatieve kant van het levelbouwen op, waardoor Sackboy te transformeren was en de tijd kon controleren. Tijd voor de tweede ronde. Wat gaan PlayStation Pure (OPM) en PSX-Sense met deze builds doen?

In de laatste ronde nemen Gamekings en 9Lives het tegen elkaar op. Zij zullen de uiteindelijke builds afmaken. Waar jij vanaf begin oktober op kunt stemmen. Ze laten ons natuurlijk niet zelf kiezen, want dan komen we er nooit uit. Laat dus in oktober weten wat jij uiteindelijk het beste level vindt en daardoor welk land de LittleBigPlanet Build Off heeft gewonnen. Onze nationale trots hangt er van af.

Check eerst wat PlayStation Pure (OPM) en PSX-Sense hebben gedaan in de LittleBigPlanet Build Off.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch