Menu Premium

Death Inc. Kickstarter is vandaag van start gegaan

Gamekings Redactie 05/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ambient Studios heeft hulp van ‘believers’ nodig en nee dan doelen we niet op aanhangers van een niet nader te noemen Canadese zanger. De Death Inc. Kickstarter is vandaag van start gegaan en gamers, gelovigen, krijgen dus een kans om deze, potentieel toffe strategy game op de markt te laten verschijnen.

De indie-game industrie is een harde wereld waar kleine teams van vier personen (in het geval van Ambient Studios) het echt moeten hebben van de financiële support van de gamers zelf en sites als Kickstarter kunnen vaak het verschil tussen alles of niks betekenen voor deze studio’s.

De nieuwe stijlvol uitziende game wordt door de makers beschreven als een unieke mix van Real-Time-Strategy, God Game (denk aan “Black-and-White” of “From Dust”) en Business Sim (Rollercoaster Tycoon). De pitch van Ambient Studios zelf leest als volgt:

“Simply paint your orders into the world and unleash your infected minions on serfs, wenches and noblemen. Every human that falls will join the ranks of your pestilential horde. In between battles, build your business empire on the bones of your victims and strive to become the greatest Reaper the world has ever endured.”

In de game zal je als de freelance reaper Grim T. Livingstone door het Engeland uit 1660 zweven om daar angst en dood te verspreiden. Naast het werk in Engeland, zal je ook naar de ‘Nether’ gaan om daar jouw bedrijf uit te breiden en van een bescheiden optrekje naar internationale roem te gaan als het ultieme reaper-bureau.

De makers hebben, zoals het er nu voor staat, $300.000,- nodig om de game uit te brengen. Ga jij het team helpen deze bescheiden, maar toch ambitieuze… wat-het-ook-is game op de markt te brengen, of wacht je liever de volgende AAA-titel af? En wat vind je eigenlijk van deze manier van ontwikkeling?

Death Inc. Kickstarter is vandaag van start gegaan

Death Inc. Kickstarter is vandaag van start gegaan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch