Menu Premium
Loading...

Dead Space 3 Two Ways to Play Trailer

Gamekings Redactie 13/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Dead Space 3 Two Ways to Play Trailer kunnen we zien dat je zowel in je eentje als co-op met twee man door de campagne kunt ploeteren. Daarnaast wordt er ook een tipje van de sluier gelicht over het verhaal van Dead Space 3 in deze epische trailer.

Dead Space 3 is een third-person survival horror game die zich afspeelt op Tau Volantis, een bevroren planeet waar je op strandt met Isaac Clarke. Het schip waarmee je op de planeet probeert te landen stort namelijk neer. Ellie is vervolgens nergens meer te bekennen waardoor je haar met Isaac moet gaan redden.

Het bijzondere van Dead Space 3 is zijn Drop-In/Drop-Out co-op functionaliteit. Op ieder gewenst moment kan een speler meedoen in de campagne, mocht je dat willen. Door de campagne met z’n tweeën te spelen zullen er meer details van de verhaallijn worden onthuld.

In de Dead Space 3 Two Ways to Play Trailer zul je zien dat de campagne voor speler 1 anders zal lopen dan voor speler 2, interessant nietwaar?

De game werd voor het eerst getoond op de E3, waar hij wisselend werd ontvangen. De grootste punt van kritiek was dat de game niet genoeg survival horror zou zijn en te veel was gericht op de actie. Frank Gibeau (van EA Labels) reageerde hierop: “We tried to open up the accessibility of the IP a little bit by adding a little bit more action, but not undermining the horror.”

De game verschijnt 8 februari voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Als je twijfelt of je de game dan in huis moet halen, check dan de Dead Space 3 Two Ways to Play Trailer.

Dead Space 3 Two Ways to Play Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch