Menu Premium
Loading...

[Gamescom 2012] Dead Space 3 krijgt releasedatum van 8 februari

Gamekings Redactie 15/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dead Space 3 krijgt releasedatum van 8 februari, deze is vers van de Gamescom pers vrijgegeven. Noord Amerika krijgt 5 februari de game en hier in Europa komt de titel dus een paar dagen later in de winkels. Visceral Games heeft deze officiële releasedatums tijdens de persconferentie van Electronic Arts bij onze Oosterburen op Gamescom bekend gemaakt.

Dat is natuurlijk niet het enige Dead Space nieuws. Visceral liet nog wat meer weten over het weapon crafting systeem in de sci-fi horrorgame. In Dead Space 3 hebben spelers de mogelijkheid materialen en onderdelen te verzamelen om zelf futuristische wapens in elkaar te knutselen. Nu al inspiratie? Op de officiële Dead Space website kan je deelnemen aan een wapen design wedstrijd voor in de game. Het zou natuurlijk wel lachen zijn om Isaac met jouw gun ingame necromorphs af te zien knallen.

Buitenom de gameplay info is er natuurlijk ook vers beeldmateriaal. Er zijn nieuwe screenshots van de multiplayer co-op vrijgegeven en er is een nieuwe trailer. Deze check je hier

 

Dead Space 3 krijgt releasedatum van 8 februari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch