Menu Premium
Loading...

Dead Rising 3: Chaos Rising Trailer

Gamekings Redactie 25/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuw DLC-pakket uit voor Dead Rising 3. De derde van vier pakketten, welke bij elkaar door het leven gaan als The Untold Stories of Los Perdidos, heet Choas Rising. In de Dead Rising 3: Chaos Rising trailer is goed te zien wat we allemaal kunnen verwachten van dit DLC-pakket.

Men zal in de schoenen staan van de psychopaat Hunter Thibodeaux, een bendeleider en boss-personage in de Dead Rising 3 campaign-modus. We zien hem in de trailer met een aantal nieuwe wapens de zombies te lijf gaan. Dit gebeurt onder andere met een enorme hamer waarmee Hunter de zombies uit de weg zal maaien, een helm met punten erop voor de rockers die liever headbangen dan slaan en iets dat lijkt op een flaregun (alleen wat meer hardcore) waarmee je de zombies in de fik kan zetten. Naast de wapens ga je ook op een nieuwe motor racen, die gepimpt is met twee zagen aan beide kanten, zodat je nooit meer hoeft te remmen voor overstekend wild. Deze wapens, kostuums en voertuigen zijn natuurlijk allemaal over te zetten naar de game. Voel je dus vrij om Nick er ook mee uit te rusten.

Het DLC-pakket is zoals gezegd vanaf vandaag te downloaden voor Dead Rising 3. Na Chaos Rising zal er nog een pakket volgen, welke dan dus The Untold Stories of Los Perdidos compleet zal maken. Wat voor geks we allemaal op ons bordje geschoven krijgen met Dead Rising 3: Chaos Rising, is goed te zien in de Dead Rising 3: Chaos Rising Trailer. Het DLC-pakket is overigens alleen te downloaden op de Xbox One, simpelweg omdat Dead Rising 3 exclusief voor de Xbox One verkrijgbaar is.

Dead Rising 3: Chaos Rising Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch