Menu Premium

Dead or Alive fans eisen grote borsten

Gamekings Redactie 28/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het onmogelijke is waar gebleken, want de Dead or Alive fans eisen grote borsten. ‘It’s a man’s world’ zong James Brown een kleine halve eeuw geleden, en veel is er niet veranderd sindsdien. Zeker niet in de wereld van videogames, waar testosteron nog steeds fel de boventoon voert in de industrie. Niet de mond gesnoerd door het femi-hoe, femi-wat, feminisme, dat bij ons nog moet worden uitgevonden, vieren mannen hier hun lusten nog in ongecensureerde vorm.

Met een wijsvinger onder je kin en een intellectuele frons in het gezicht vraag je jezelf nu natuurlijk af tot wat voor artistiek moois deze ongebreidelde oergevoelens zoal niet leiden. Dikke tieten dus, belachelijk grote, dikke tieten.

Team Ninja heeft er achter mogen komen, want de Dead or Alive fans eisen grote borsten van hun studio. Met de release van Ninja Gaiden 3 stuurden ze een demo van de nieuwe fighter de wereld in, en de respons loog er niet om. Waar binnen de kantoorcultuur van het bedrijf was gepleit voor een matiging van de sexualiteit in de game, floten de reacties van de fans de studio keihard terug.

“We kregen een hoop feedback van mensen die de game speelden, en die zeiden ‘We willen grotere borsten, geef de vrouwelijke vechters grotere borsten.’ Dat was… verrassend,” aldus Yosuke Hayashi, baas van Team Ninja.

Toch nam de studio deze kritiek wel degelijk serieus. Reden daarvoor is met name de teleurstellende ontvangst van hun vorige game Ninja Gaiden 3. Team Ninja wilde graag de harde lessen leren van deze vervelende ervaring.

“Eén van de lessen die ik heb geleerd is wat voor verantwoordelijkheid een langlopende franchise met zich mee brengt. Dan heb je toch te maken met bestaande fans van de serie en die mensen verdienen het dat er rekening met hun wordt gehouden. Je zult het prioriteit moeten maken om een game te ontwikkelen die hun aanspreekt en hun tevreden stelt.”

Met deze nieuwe wijsheid in het achterhoofd blikt hij terug op de rol die de opmerkelijke feedback voor Dead or Alive 5 heeft gehad.

“Er is ruimte voor sexuele aspecten in de game. Als je een solide vechtsysteem hebt, is er niks mis mee om dat systeem aan te kleden met aantrekkelijke vechters. Het is een laag in de game waar ook behoefte aan is. Als die er niet was, hadden we niet de respons ontvangen die we hebben gekregen naar aanleiding van de demo.”

U vraagt, wij draaien dus. Met de schrik nog in de benen van het tegenvallende Ninja Gaiden 3 en de opmerkelijke vraag van de fans, lijken alle elementen aanwezig geweest voor een ‘perfect storm’ bij de studio. Het resultaat daarvan kan je vanaf morgen zien, wanneer Dead or Alive 5 ook in Europa in de winkels ligt.

Terwijl Lara Croft haar prostitutiedagen voorgoed achter zich lijkt te laten met haar nieuwste game, worden de meisjes van DoA wederom schaamteloos in de etalage gezet. Bigger and better than ever? Vertel jij het ons maar. Gniffel jij je tandjes al bloot in afwachting van de virtuele vleeskeuring?  Of heb jij intussen je handjes halfvol aan je eigen vriendin en weet je nu dat klein ook best… toch wel… fijn kan zijn?

Dead Or Alive fans eisen grote borsten

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch