Menu Premium
Loading...

Dead Or Alive 5 Launch Trailer

Gamekings Redactie 19/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dead Or Alive is een tijdje weg geweest, maar is van plan met deel vijf voor eens en altijd zich te vestigen tussen alle grote fighters. De explosieve Dead Or Alive 5 Launch Trailer bewijst dat we nu niet meer om de serie heen kunnen.

Volgende week gaat het Dead Or Alive Fighting Tournament voor de vijfde keer van start met alle bekende vechters, die je misschien nog kent van de vorige edities. Ryu Hayabusa, Kasumi en Hayate zijn ook nu aanwezig om hun handen en voeten zorgvuldig te plaatsen op het gezicht van een ander. Dit jaar doen er ook een aantal strijders mee die wat ervaring hebben opgedaan in het World Fighting Tournament uit de Virtua Fighter serie. Zo beproeven Pai Chan, Sarah en Akira hun geluk een keer in dit prestigieuze toernooi.

Naast de nieuwe kanshebbers heeft de organisatie DOATEC ook wat veranderingen aangebracht in de regels en omgevingen van het toernooi. Zo kennen de stages speciale cliffhangers en danger zones. In plaats van dat je je tegenstander in één keer drie verdiepingen naar beneden sodemietert, geven de cliffhangers je tegenstander nog de kans om zijn of haar dodelijke val te ontlopen. De danger zones zijn speciale delen van de stages waar je je tegenstander sneller een kopje kleiner kunt maken, door hem bijvoorbeeld iets te vroeg de trein te laten pakken of hem gewoon een auto te laten terugkoppen.

Tenslotte zal het online gedeelte van de game flink wat vernieuwing krijgen door nieuwe modes en sociale media integratie. Oh en vergeet de Photo Mode niet, waarmee je van de epische gevechten mooie kiekjes kunt maken en je vechter op de gevoelige plaat kunt vastleggen. Het belangrijkste blijft natuurlijk gewoon of Dead Or Alive 5 lekker kont schopt. Ik denk dat Dead Or Alive 5 Launch Trailer je een goede indicatie kan geven.

Dead Or Alive 5 Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch