Menu Premium
Loading...

Dead Island 2 E3 2014 Trailer

Lisette Atsma 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De populaire game Dead Island en zijn directe opvolger Riptide krijgen nu een derde game in de reeks. Gisteren werd namelijk de Dead Island 2 E3 2014 Trailer getoond aan de pers. Sommigen lijken wat verrast van de titel Dead Island 2. Mocht je in de war zijn: De game word als 2 betiteld omdat het een compleet nieuwe cast op een compleet nieuwe locatie betreft, terwijl Dead Island: Riptide om dezelfde cast ging als in de eerste game.

Dead Island 2 zal een multiplayer-mogelijkheid hebben voor een totaal van acht spelers, welke kunnen samenwerken of simpelweg samen leven. Er zullen verschillende classes geïntroduceerd worden, welke ieder zijn eigen soort gameplay mee brengt. De map voor Dead Island 2 beloofd in ieder geval enorm te worden. De game zal spelers meenemen van de Golden Gate Bridge in San Franciso, naar Venice Beach in Los Angeles. Een rit van dik zes uur, zou je de hele route met de auto over de snelweg rijden. Gezien het een survival game tijdens een zombie-apocalyps betreft, lijkt het onwaarschijnlijk dat het zo vlekkeloos zal gaan.

Dead Island 2 is aangekondigd voor het voorjaar van 2015. De game zal uitgebracht worden op de PlayStation 4, Xbox One en PC. De PlayStation 4 versie zal voor de release van de game ook een beta van Dead Island beschikbaar maken voor 30 dagen.

Dead Island 2 E3 2014 Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch