Menu Premium

Golflegende Arnold Palmer siert de cover van Tiger Woods 14

Gamekings Redactie 20/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elk jaar verschijnt ook dit jaar wederom een editie van de EA Sports golf-game Tiger Woods PGA Tour. Alleen zal Tiger dit keer niet alleen op de cover staan, maar met een ware legende in de nobele golf sport. Golflegende Arnold Palmer siert de cover van Tiger Woods 14.

De Tiger Woods reeks mag gezien worden als een serieuze golf-game met elk jaar een aantal vernieuwingen. Veel weten we er nog niet van, maar het rooster met spelers voor de 14e editie kent maar liefst 25 golfhelden. Onder meer Keegan Bradley, Bud Cauley, Stacy Lewis en Lexi Thompson (deze dames laten onze eigen Nederlandse professionele golfers alle hoeken van de green zien) zijn speelbaar, samen met nog 21 anderen (duh, natuurlijk ontbreken de coverboys niet). Als Nederlandse golffanaat moet je het dus zonder Robert-Jan Derksen en Rolf Muntz doen, maar die kan je natuurlijk altijd zelf nog creëren in de game.

Denk jij bij het horen van de naam Tiger Woods ook terug aan de PC-game Links, dé golf-game uit goeie ouwe tijd? Toen golf nog voor de elite was en je alleen maar kon golfen met behulp van een computer. Even voor het eggie een balletje slaan was er toen niet bij. Sterker, het kwam niet eens in ons op. Gelukkig is daar door de jaren heen verandering in gekomen en is golf veel toegankelijker geworden. En dat geldt ook voor de golf-games die ontwikkeld worden.

Tiger Woods PGA Tour 14 wordt vast een degelijke game die elke golffanaat in huis zal halen. Ben je zelf niet helemaal into deze virtuele sport, houdt dan de demo in de gaten die er ook aan zit te komen, die geeft je perfect de mogelijkheid om het zelf allemaal eens rustig uit te testen. Misschien ontdek je wel je nieuwe passie!

Golflegende Arnold Palmer siert de cover van Tiger Woods 14

Golflegende Arnold Palmer siert de cover van Tiger Woods 14

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch