Menu Premium

De StarCraft 2: Heart of the Swarm launch is live te volgen

Gamekings Redactie 08/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een paar nachtjes slapen en we kunnen los met Starcraft II: Heart Of The Swarm. Om dit te vieren knalt Blizzard er aanstaande dinsdag een groots launch event uit. Over heel de wereld worden showmatches met bekende E-sporters gehouden, komen er interviews met de ontwikkelaars voorbij, en wordt er exclusieve footage en nieuwe gameplay getoond. Het mooie is dat jij kan bij het Europese event in Frankrijk zijn. Niet fysiek, maar lekker achter je PC. De StarCraft 2: Heart of the Swarm launch is live te volgen, want maandag 11 maart vanaf 19:00 verzorgt Blizzard namelijk een livestream van het event.

Starcraft II: Heart Of The Swarm is de tweede uitbreiding van de geplande Starcraft II trilogie. De game speelt zich twee jaar af na ‘Wings Of Liberty’ en vertelt het verhaal van Sarah Kerrigan en de ‘Zerg’. De game zal dan ook gespeeld worden door de ogen van de nieuwe protoganist van de Zerg en haar opmars naar leiderschap. Deze reis zal niet gemakkelijk gaan, het universum zit namelijk stampes vol met Zerg generaals die de toekomst heel anders willen zien. De game zit vol met nieuwe units en de optie om units te modificeren. Ook aan de muliplayer is gesleuteld, zodat die (hopen wij) nog sterker wordt.

Het launch event in Versailles is maandag vanaf 19:00 te volgen en er staat veel te gebeuren. Denk aan bekende shoutcasters zoals Paul ‘RedEye’ Chaloner en Michael van Driel die alles bij elkaar gaan schreeuwen. Of wat dacht je van showmatches met bekende Starcraft spelers waaronder onze eigen Manuel ‘Grubby’ Schenkhuizen, die succesvol bezig is met zijn Starcraft II carrière  Maar ook Aleksey ‘White-Ra’ Krupnyk en Ilyes ‘Stephano’ Satouri maken acte de presence. Verder komen er een aantal makers van Starcraft II: Heart Of The Swarm aan het woord. Zij gaan je alles vertellen wat er nieuw is aan de game en wat hun ervaringen waren tijden het ontwikkelen. Dus aanstaande maandag 11 maart om 19:00 is het Starcraft II: Heart Of The Swarm Launch Event live te volgen via deze link.

De StarCraft 2: Heart of the Swarm launch is live te volgenv

De StarCraft 2: Heart of the Swarm launch is live te volgen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch