Menu Premium

De releasedatum van Ratchet & Clank HD Collection is gelekt

Gamekings Redactie 16/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Update: Sony heeft ondertussen op hun EU PlayStation Blog bevestigd dat Ratchet & Clank HD Collection op 16 mei verschijnt.

Amazon France lekte eerder deze maand al de potentiële releasedatum van 16 mei. Een bericht op NeoGAF laat exact hetzelfde weten. De HD-versie voor de PlayStation 3 van het dynamische duo is dus dichtbij.

De post op NeoGAF laat naast de release date ook nog de box art van de game zien, en daarop was wat meer over de inhoud van de game te vinden. Zo bestaat de HD Collection blijkbaar uit de eerste drie delen van de serie (Ratchet & Clank, Ratchet & Clank: Locked & Loaded en Ratchet & Clank 3). De games draaien in 1080p op 60 frames per seconde. Ook ondersteunen ze allemaal 3D en Trophies, en om het af te toppen zal het ook de Ratchet & Clank 3 multiplayer voor maximaal 8 personen bevatten.

Als dit allemaal waar blijkt te zijn, iets waar Sony nog niets over wil loslaten overigens, dan zal dit de nieuwste editie zijn in de lijn van geremasterde PlayStation 2 games. Tot dusver waren alleen God of War, Sly Cooper, ICO en Shadow of the Colossus en Jack and Daxter opgepimpt voor de PS3. Hebben we dan alle PS2 klassiekers onderhand gehad?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch