Menu Premium
Loading...

De redactie speelt dit weekend XCOM en Halo 4

Gamekings Redactie 05/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week is voorbij en het is weekend! Hoe gaat die tijd opgevuld worden? Daarvoor maken we eventjes een rondje langs Nino, Martin, Dominique en Jelle. De redactie speelt dit weekend XCOM en Halo 4 en zij gaan jou vertellen waarom.

Nino gaat een game die hij al vaak gespeeld heeft nog eens spelen, maar nu op een hoger niveau om de spanning erin te houden. Dominique wil zijn stapjes in Pandora wat verder verspreiden, terwijl anderen deze al lang en breed platgelopen hebben. Natuurlijk is dat niet de enige game die hij speelt. Zodra we aankomen bij Martin en Jelle met de vraag ‘Wat spelen we dit weekend?’ komt de magie van videomontage om de hoek kijken in een poging elkaar te irriteren. Daarnaast is Martin helaas een beetje ziek en gaat hij er alles aan doen om beter te worden. Wat kun je dan beter doen dan een beetje op de bank liggen, gamen en films kijken.

Jelle ziet een toffe dino, vertelt je over de winterstop en is gelukkig niet ziek meer. Kortom: de redactie speelt dit weekend XCOM en Halo 4. Wat ga jij spelen?
De redactie speelt dit weekend XCOM en Halo 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch