Menu Premium
Loading...

De redactie over singleplayer games

Gamekings Redactie 26/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tegenwoordig verkoopt een game (bijna) alleen nog maar als er een dikke multiplayer in zit. In de meeste najaars toppers zit dan ook een uitgebreide multiplayer mode. De redactie vroeg zich af wat jij het tofste onderdeel van een game vindt, de single- of de multiplayer? JJ geeft zijn mening in: De redactie over singleplayer games.

Games als FIFA 13, Call of Duty Black Ops 2, Halo 4 of Assassin’s Creed 3 bevatten allemaal een multiplayer. Bij de ene game zal de multiplayer een grotere rol spelen dan bij de ander, maar de dominante aanwezigheid van de multiplayer blijft een feit.

Hierdoor vragen ontwikkelaars zich af of het nog wel loont om veel tijd een moeite in de singleplayer te stoppen. Zeker aangezien de groep gamers die regelrecht de multiplayer induikt steeds groter wordt. Maar dat betekent niet dat de singleplayer voor de lol wordt ontwikkeld. Er is ook nog de groep gamers die de singleplayer gebruikt als opwarmer van de multiplayer. Tenslotte heb je nog de groep die beide modi evenveel speelt en de groep die alleen de singleplayer uitwoont. Tot welke groep behoor jij eigenlijk? En is het voorbij met de singleplayer? Laat het ons weten in de poll.

JJ geeft in ieder geval een duidelijke voorkeur aan in: De redactie over singleplayer games.

De redactie over singleplayer

feedback surveys

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch