Menu Premium

De ontwikkelaar van Brink onthult binnenkort een nieuwe game

Gamekings Redactie 24/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Splash Damage, de ontwikkelaar van Brink onthult binnenkort een nieuwe game. Op de officiële website van de studio wordt naar een komende bekendmaking van een project geteased. 29 november is de datum waarop we te weten komen wat voor nieuws Splash Damage aan het klaarstomen is. Over vijf dagen wordt hun nieuwe game dus uit de doeken gedaan.

Deze Britse studio kennen we uiteraard van hun meest recente game Brink, die onder de vlag van Bethesda werd uitgegeven. Met deze multiplayer shooter had Splash Damage echter niet bepaald goud in handen. Brink scoorde gemiddeld matig bij de pers, en voldeed voor velen simpelweg niet aan verwachtingen. Er werd door sommigen zelfs gesproken over een regelrechte flop. Bagger was de game niet, maar het had allemaal nét iets beter gekund.

Met Enemy Territory: Quake Wars kwam Splash Damage in 2007 wél met een solide online shooter op de proppen. Quake Wars, of in ieder geval de PC-versie ervan, scoort over het algemeen stukken beter dan Brink en werd goed ontvangen door menig PC-gamer. Maar we mogen natuurlijk ook niet vergeten dat Splash Damage de klassieke mutliplayer shooter, Wolfenstein: Enemy Territory, op hun naam heeft staan. Met deze twee titels op hun cv bewijst de ontwikkelaar dat ze wel degelijk goede games op de markt kunnen brengen. Zeker wanneer het om multiplayer shooters gaat.

Wij zouden dus absoluut niet raar opkijken wanneer het volgende project van Splash Damage ook de nadruk op knallen in multiplayer legt. Maar goed, speculeren over wat anders kan altijd. Heb jij nog vertrouwen in deze ontwikkelaar?

De ontwikkelaar van Brink onthult binnenkort een nieuwe game

De ontwikkelaar van Brink onthult binnenkort een nieuwe game

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch