Menu Premium
Loading...

De nieuwe Symmetra is nu te checken in Overwatch PTR op de PC

Maarten van Steijn 24/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Blizzard volledig achter haar games staat, is wel weer bevestigd doordat er weer een nieuwe, grote patch aan zit te komen. In deze patch gaat de character Symmetra uit Overwatch een aantal vette veranderingen doormaken. Zo gaat ze een tweede Ultimate Ability krijgen. Ze gaat namelijk een groot schild tevoorschijn kunnen halen, naast haar huidige teleport ability. Symmetra is tot dusverre de eerste character met een tweede Ultimate Ability. Deze veranderingen gaan getest worden in een Overwatch  PTR (Public Test Server) die alleen beschikbaar is op de pc.

Maar dat is niet het enige. Symmetra gaat nog verder aangepast worden! Het bereik van haar primary fire wordt namelijk ook groter en haar health bar gaat iets omhoog. Ook haar sentry gaat nu zes fire holes bevatten in plaats van de huidige drie.

Het uitgangspunt van het Blizzard team dat aan deze patch werkt, is dat de character niet zozeer alleen in bepaalde situaties een sterke schakel kan zijn, maar gewoon over de algemene lijn toegankelijker gaat worden.

Wat vind jij van deze gedurfde patch? Of vond je deze character altijd al een aanwinst in het team voor jouw Overwatch match? Check de video en laat je gedachtes achter in de reacties!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch