Menu Premium
Loading...

De nieuwe Farming Simulator 17 trailer neemt je mee de garage in

Mark Hoogland 14/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 25 oktober is het de beurt aan Farming Simulator 17 om het virtuele platteland onveilig te maken. Gamers die liever hun innerlijke boer loslaten dan dat ze Dark Souls 3 of Overwatch spelen, zullen ongetwijfeld honderden uren zoet zijn met de rustieke simulatie-game. In een nieuwe Farming Simulator 17 trailer laat publisher Focus Home Interactive je de grote hoeveelheid voertuigen uit de game zien.

Giants Software, de developer van Farming Simulator 17, heeft alles uit de kast gehaald om de game zo realistisch en uitgebreid mogelijk te maken. Zo zullen er meer dan 250 unieke landbouwvoertuigen te koop (óf te huur) zijn, die qua binnen- en buitenkant tot in de kleinste details zijn nagemaakt. Dit is te danken aan de samenwerkingen tussen de developer en de meer dan 75 fabrikanten, waaronder Challenger, Fendt, Valtra en Massey Ferguson.

Sommige van de voertuigen zullen aan te passen zijn naar smaak, dan wel functie – iets waar mods vanuit de community ongetwijfeld op los zullen gaan. Ook is het mogelijk om verschillende radiostations op te zetten, of, als je zin hebt in wat Slayer tijdens het oogsten van je sojabonen, je eigen MP3’s in te laden.

Farming Simulator 17 verschijnt op 25 oktober voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ben jij een stedeling met een saaie kantoorbaan die z’n boerenfantasieën gaat uitleven in deze game?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch