Menu Premium

De nieuwe Dishonored 2 update is nu beschikbaar

Karim Shehata 24/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dishonored 2 kwam eind vorig jaar uit en werd lovend ontvangen door de pers. Echter miste de game nog een aantal features, waaronder het dieper aanpassen van de moeilijkheidsgraad en de optie om een missie te kiezen in het menu en die nog een keer te spelen. Laat dat nou net de twee opties zijn die met de nieuwe Dishonored 2 update zijn toegevoegd!

Met Custom Difficulty Settings kun je met meer dan 20 verschillende opties de boel manipuleren. Hiermee kun je bijvoorbeeld aanpassen hoe snel Sleep Darts daadwerkelijk gaan werken. Ook is de Iron Mode toegevoegd. Deze zorgt ervoor dat je de game speelt zonder dat je zelf kunt saven of loaden. Een pittige uitdaging dus!

Zoals gezegd is ook Mission Select toegevoegd in deze update.Hiermee kun je in het menu missies selecteren die opnieuw spelen. Je status bij de start van iedere missie blijf je houden, zodat je goed kunt oefenen op die Ghost of Clean Hands run.

Voor Dishonored 2-spelers dus een belangrijke update, waarmee Bethesda een hoop replay value toevoegt aan de game. Zie jij jezelf nog een keer door de game ploegen in Iron Mode? Of ga je missies opnieuw spelen om jezelf te perfectioneren? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch