Menu Premium

De map van Apex Legends lekte uit en het boeide niemand

Hylke Haagsma 01/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een jaar geleden lekte de map van Apex Legends uit, en destijds boeide het niemand iets.

Titanfall Battle Royal Game

In een thread genaamd “Vermeende Minimap voor Rumored Titanfall Battle Royal Game”, plaatste hiticonic het volgende:

Apex Legends

 

Dat is onmiskenbaar de kaart die momenteel in Apex Legends kan worden gespeeld. Iemand op de Titanfall Reddit herinnerde zich het lek eerder vandaag, en de opgraving heeft voor veel amusement gezorgd.

Prophet in Apex Legends

Er word de laatste tijd flink gegraven in de bestanden van Apex Legends. En zo nu en dan levert dat ook een mooi nieuwtje op. Zo is er nu een nieuw speelbaar personage ontdekt genaamd Prophet. Door de website Gaming Intel werd het nieuwe personage gelekt. De nieuws zou naar buiten zijn gekomen door een datamine. Hierdoor zijn ze erachter gekomen dat het nieuwe personage Prophet gaat heten. Volgens het lek gaat Prophet beschikken over een vaardigheid genaamd ‘Precog’. Het is de afkorting van precognition, dit betekent ‘voorkennis’.

Dit zou kunnen betekenen dat de speler hiermee voorkennis krijgt en bepaalde informatie al komt te weten. Zou je mogelijk te zien krijgen waar de volgende ring zal zijn? Dit kan een voordeel opleveren doordat je dan al sneller naar de juiste locatie te lopen. Ook over supply drop’s zou je informatie kunnen krijgen. Eerder werd bekend dat de regiseur van Chappie wel samen wil werken met Respawn om Chappie, een robotpersonage uit de gelijknamige film, in de game te zetten als skin voor het robotpersonage Pathfinder.

Wat vinden jullie van dit nieuwsfeit? Is het niet hilarisch dat het een jaar geleden nog niemand boeide? En hoe komt het dat de game nu toch een enorme hype heeft veroorzaakt? Drop je mening in de comments en vergeet vooral niet al je vragen er te stellen, want we beantwoorden ze graag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch