Menu Premium

De KPN iTV Online app is nu beschikbaar voor de Xbox 360

Gamekings Redactie 06/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Nederland lopen we vaak achter wat diensten betreft. Zo kwam Netflix pas recentelijk naar Nederland, terwijl het in Noord-Amerika al jaren bestaat, en is ook nog niet helemaal duidelijk hoe Microsoft live televisie op de Xbox One hier wil laten werken. Hoe het voor KPN-abonnees gaat werken in combinatie met de huidige console van Microsoft is wel helder, want de KPN iTV Online app is nu beschikbaar voor de Xbox 360.

Toen Microsoft in mei dit jaar de Xbox One aankondigde, werd gelijk duidelijk dat ze zich naast games ook sterk met televisie bezig willen houden. Er kunnen straks namelijk niet alleen titels als Forza Motorsport 5 en Dead Rising 3 gespeeld worden, maar ook live televisiezenders gekeken worden op hun next-gen console. Daar moeten we overigens wel nog eventjes op wachten, want nadat Microsoft de Xbox One uitstelde voor ons kikkerlandje kwamen zij nog niet met een datum waarop deze wél in Nederland moet uitkomen.

Met de KPN iTV Online app is het voor Interactieve TV-klanten van KPN mogelijk om op de Xbox 360 live televisie te kijken. Daarnaast zijn er ook programma’s terug te kijken via Programma Gemist en is ook de dienst Videotheek Thuis beschikbaar. Microsoft laat hiermee zien dat ze graag ook in zee gaan met Nederlandse leveranciers van televisie, waardoor het erop lijkt dat alle beloofde opties omtrent televisie kijken op de Xbox One ook niet slechts voor Noord-Amerika bestemd zijn.

De KPN iTV Online app is vanaf vandaag te downloaden via de Marketplace op de Xbox 360, uiteraard alleen te gebruiken voor klanten van KPN’s Interactieve TV. Daarnaast is er ook een Xbox Live Gold-abonnement nodig om de dienst te gebruiken. Laten we hopen dat het toonaangevend is en we nog grotere en toffere dingen op de Xbox One gaan zien.

De KPN iTV Online app is nu beschikbaar voor de Xbox 360

De KPN iTV Online app is nu beschikbaar voor de Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch