Menu Premium

De Halo 4 Crimson Map Pack ban trof maar 200 spelers

Gamekings Redactie 18/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe DLC van Halo 4 heeft nogal wat teweeggebracht de afgelopen weken. Zo waren er problemen met het downloaden van de nieuwe maps en heeft het downloaden ook nog een staartje gekregen in het begin van deze week. Zo werden nietsvermoedende Halo 4 spelers ineens op de banhammer getrakteerd. Gelukkig viel het aantal slachtoffers mee, want de Halo 4 Crimson Map Pack ban trof maar 200 spelers.

De eerste problemen werden vorige week veroorzaakt doordat Halo 4 Limited Edition- en War Games Pass-bezitters de nieuwe Crimson Map Pack DLC niet konden downloaden. Dit zou via een speciale, interne shop mogelijk moeten zijn geweest, maar die was er niet op de dag van de release. Hierdoor liepen een heleboel rechtmatige bezitters van de DLC de nieuwe maps mis op de eerste dag. Gelukkig werd dit al snel verholpen door 343 Industries en konden de Halo 4 Limited Edition- en War Games Pass-bezitters de maps alsnog downloaden via de Xbox Live Marketplace.

Begin deze week ontstond er alleen nogmaals paniek onder de Halo 4 spelers, want een aantal mensen kregen via een sluwe linkse ineens een hoek van de banhammer. Daar gaan je Halo 4 uren tijdens de Kerstvakantie. Gelukkig viel het aantal slachtoffers van de banhammer uiteindelijk mee, want de Halo 4 Crimson Map Pack ban trof maar 200 spelers.

Wat nou de reden en de oorzaak precies was van de Crimson Map Pack ban, kun je lezen op Halo XL. Check het bericht ook als jij slachtoffer bent geworden van de gevreesde banhammer en je niet weet wat je moet doen.

De Halo 4 Crimson Map Pack ban trof maar 200 spelers

De Halo 4 Crimson Map Pack ban trof maar 200 spelers

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch