Menu Premium

De grote afsluiting van Gamekings Studio!

Gamekings Redactie 31/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag gaan om 13:00 de deuren open in Gamekings Studio om er met z’n allen een onwijs gezellige dag van te maken. We hebben games, nog meer games en livestreams met je favoriete Gamekings-presentatoren. Haast je naar Hoog Catharijne te Utrecht, want vandaag is de grote afsluiting van Gamekings Studio!

Al vanaf de laatste week in april maken we het een feest in Gamekings Studio en als je het Gamekings Studio programma nauwlettend in de gaten hebt gehouden, weet je dat vandaag de laatste keer is dat je met ons Hoog Catharijne te Utrecht kunt omtoveren tot gamefestijn. En er is genoeg te doen. Ondertussen hebben we met z’n allen al enige dagen kunnen oefenen in Mario Kart 8, waardoor je nu helemaal voorbereid bent om jouw rijkunsten te laten zien in Gamekings Studio. Als jij de allerbeste in Mario Kart 8 bent en iedereen verslaat in de mini-competitie, zorg je er ook nog ‘s voor dat je niet met lege handen naar huis gaat!

Naast Mario Kart 8 hebben we nog ontzettend veel andere games die je kunt checken, waaronder natuurlijk Watch Dogs op de PlayStation 4 en Awesomenauts op de PC. Skate en Dominique zijn er ook, dus mocht je ze tegen het lijf lopen, dan kun je uiteraard een praatje met ze maken en effe een fotootje scoren. Vanmiddag gaan ze met z’n tweetjes Mario Kart 8 en Minecraft: PlayStation 3 Edition livestreamen, waar jij bij kunt zijn. Heb je ‘n vraag voor ze? Dan kun je die sowieso gewoon stellen! Laat je liever zien dat je beter kunt gamen dan Dominique en Skate? Dan kun je hen uitdagen in een potje 2014 FIFA World Cup Brazil! Beide heren spelen de game niet voor het eerst, dus wees voorbereid. Het zou nog ‘s een pittige strijd kunnen zijn.

Geniet jij net zo hard van Gamekings Studio als iedereen? Zorg er dan voor dat je er vandaag bij bent. Ga snel onderweg, dan zien we je zo bij de grote afsluiting van Gamekings Studio!

De grote afsluiting van Gamekings Studio!

De grote afsluiting van Gamekings Studio!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch