Menu Premium

De Gamekings Club CoD livestream begint vandaag om 17:15!

Gamekings Redactie 14/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja vanmiddag gaat het los, is het aan en worden de mannen van de jongens gescheiden. Live gaat team Gamekings het opnemen tegen jou in de nieuwe Call of Duty: Black Ops 2 Uprising DLC. Heb jij genoeg skills om ons onverslaanbare team aan te kunnen? Check het hier in ieder geval op Gamekings.tv, want de Gamekings Club CoD livestream begint vandaag om 17:15!

Als je het niet tegen ons opneemt, dan kun je onze pot bij de VIP LAN party Club CoD in ieder geval allemaal live volgen vanaf 17:15 uur op Gamekings.tv. Met spelers als uberfragger Martin, top 300 HQ-speler Skate, leden van het Benelux pro team Fariko Allstars en Jamie van Di-rect is team Gamekings de grote favoriet. Een uur lang leggen zij elk gewillig slachtoffer over de pijnbank in de maps Magma, Encore, Studio en Vertigo.

Vind je ons hoog van de toren blazen en denk je dat het nodig is om ons van ons voetstuk te trappen? Dan kun je vanmiddag zelf tegen team Gamekings strijden. Stuur een invite naar ClubCoD2 en misschien pikken wij je er wel uit om het tegen team Gamekings op te nemen. Om mee te doen, heb je wel een Xbox 360 nodig en je moet de Uprising DLC van Black Ops 2 natuurlijk al binnengehaald hebben. Zorg dat je alles hebt klaar staan en breng je beste skills mee, want dat zul je nodig hebben.

Lukt het je niet om mee te doen? Check dan gezellig vanaf 17:15 uur de Gamekings Club CoD livestream en zie ons live Black Ops 2 les geven of keihard falen.

De Gamekings Club CoD livestream begint vandaag om 17:15!

De Gamekings Club CoD livestream begint vandaag om 17:15!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch