Menu Premium

De Gamekings Battlefield 4 aflevering begint maandag om 22:00 op MTV

Gamekings Redactie 11/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande maandag knallen we iets vroeger op je beeldscherm dan je van ons gewend bent, want de Gamekings Battlefield 4 aflevering begint maandag om 22:00 op MTV. Je hoeft dus een half uur korter te wachten tot de nieuwe Gamekings aflevering. Niet vervelend toch?

Zeker niet als we een hele wrede aflevering voor je in petto hebben natuurlijk. Dennis was namelijk bij de Battlefield 4 onthulling in de hoofdstad van het land van het knäckebröd. Yep, hij was in de studio van DICE in Stockholm, Zweden. Daar werd hij overdonderd met de eerste beelden van de game. Het is dus ook niet zo gek dat Dennis achteraf een beetje beduusd was en alles moest verwerken voordat hij er zijn mening over kon geven. Misschien is het daarom goed om eerst te beginnen met de bespreking van Battlefield 3: End Game, de laatste expansion van de game. Ondanks de onthulling van Battlefield 4, gaat zijn voorganger namelijk stug en gestaag door.

De Gamekings Battlefield 4 aflevering gaat ondertussen ook gestaag door met andere besprekingen van bijvoorbeeld Lego City Undercover. Is dit de game die de Wii U nu hard kan gebruiken? Waar de Wii U nu lekker op stoom blijkt te komen, gooit Microsoft misschien wel haar laatste joker op tafel voor de Xbox 360 met Gears of War: Judgment. Deze Gears of War wordt echter door een andere studio ontwikkeld, is dat aan de game af te zien?

Je ziet het allemaal in de Battlefield 4 aflevering, die aanstaande maandag dus om 22:00 uur op MTV begint. Vergeet natuurlijk dan niet een foto te sturen van hoe jij deze aflevering zit te kijken met “ik kijk #Gamekings” via Twitter. Je maakt namelijk kans op een exclusief “ik kijk #Gamekings” t-shirt!

De Gamekings Battlefield 4 aflevering begint maandag om 22:00 op MTV

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch