Menu Premium

De Forza Horizon December Car Pack DLC heeft een Halo tintje

Gamekings Redactie 28/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een week rijdt er nieuwe DLC de garage van Forza Horizon binnen en dat is per definitie goed nieuws. Deze nieuwe mini-verzameling heeft echter ook twee bijzondere scheurbakken in de aanbieding, want de Forza Horizon December Car Pack DLC heeft een Halo tintje en zelfs een licht 007 tintje. ‘Wat the fuck?’, hoor ik je denken. Wel, het verhaal is als volgt.

Vanaf volgende week mag je met zeven nieuwe wagens racen in Forza Horizon. Of eigenlijk zes nieuwe auto’s, want een ieder, of je nou van plan bent de DLC in huis te halen of niet, krijgt toegang tot in ieder geval één nieuwe auto en wel de 1971 AMC Javelin-AMX. Met de feestdagen in het vooruitzicht vinden we dat natuurlijk niet misselijk. Die oude kerel met de grijze baard en mijter slaat dus geen enkele Forza Horizon speler over.

Aan twee auto’s zit een verrassend tintje. Zo kun je gaan karren in de 2011 Ford F-150 SVT Raptor Halo Edition en de bekende 2008 Aston Martin DBS. Juist, de auto van James Bond. De rest van de DLC bestaat nog uit de volgende wagens: de 2012 Ferrari F12 Berlinetta, 2006 Ford GTX1, 2006 Hummer H1 Alpha Open Top en de 1993 McLaren F1.

Dus als race-liefhebber komen we aardig aan onze trekken de komende week. Forza Horizon is een vette game en met deze uitbreiding hebben we nog meer redenen om het DVD-tje het Xbox laatje in te schuiven en aan het spelen te slaan. We zien jullie aan de horizon.

De Forza Horizon December Car Pack DLC heeft een Halo tintje

De Forza Horizon December Car Pack DLC heeft een Halo tintje

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch