Menu Premium

De Far Cry 3 Holiday From Hell Facebook app is live

Gamekings Redactie 25/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Far Cry 3 Holiday From Hell Facebook app is live. Deze fraaie applicatie geeft je de mogelijkheid om jouw eigen koppie op bepaalde stukken game art te stempelen. Altijd al in het zand begraven willen worden naast de psycho Vaas? Mooi, dan heb je nu geluk!

De zomervakantie is nu al een tijdje voorbij en de herfst is officieel binnen. Gelukkig staat er een zonnige, maar natuurlijk ook bloederige first-person shooter op je te wachten. Far Cry 3 brengt je terug naar dat fijne vakantie gevoel, maar dan met wapens, drugs, tieten, speedboten, tijgers en wie weet wat er nog allemaal voor je rondkruipt op het mysterieuze eiland.

Om jezelf alvast in de tropische stemming te brengen is er nu de mogelijkheid om je te verweven met een fraai stukje kunst uit de game. Je moet alleen even naar de officiële Far Cry 3: Holiday From Hell app gaan. Kies een foto waar jouw hoofd er op zijn paasbest uitziet, knip deze uit, plak hem op wat game art, pas het naar wens aan, en stuur hem op. De eerste tweeduizend mensen die de Holiday From Hell app gebruiken krijgen hun eigen Far Cry 3 vakantiekaartje, als zoethoudertje, opgestuurd.

De oplettende Far Cry-fan moet zo’n leuke ansichtkaart wel waarderen, want Far Cry 3 had eigenlijk al een aantal weken in de schappen moet liggen. Aan het begin van de zomer maakte Ubisoft bekend dat de game zijn releasedatum van 6 september niet ging halen. De game is toen verhuisd naar 28 november. Ubisoft liet weten dat ze nog even extra de tijd moesten nemen om dit pareltje te polijsten.

Far Cry 3 verschijnt dus over twee maanden en komt uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Sta jij al te springen om met deze exotische open wereld titel aan de slag te gaan?

De Far Cry 3 Holiday From Hell Facebook app is live

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch