Menu Premium

De eerste speelbare factie van Total War: Rome 2 is bekend

Gamekings Redactie 05/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Total War: Rome 2 fans opgelet! Het is zover: de eerste speelbare factie van Total War: Rome 2 is bekend. Het komt niet echt als een verassing, want het zijn namelijk de Romeinen. Maar dat maakt het nieuws er niet minder op. Het was niet het enige wat SEGA te melden had.

Verder zullen Griekse, Germaanse en Oosterse facties aan bod komen. Elke factie kent haar eigen cultuur en dus ook een eigen speelstijl. De andere speelbare facties van Total War: Rome 2 worden de komende weken en maanden aangekondigd.

Elke factie zal haar eigen politieke systeem hebben. Facties zullen bestaan uit drie onderdelen: een burgerlijk deel, een militair deel en een technisch deel. Hier zul je keuzes tussen moeten maken die een hoop dilemma’s opleveren. Heerlijk toch? Op deze manier krijgt het onderhouden van je legers en je burgers meer diepgang en vereist het tevens meer inzicht.

Bepaalde facties, waaronder ook de Romeinse factie, worden opgedeeld in verschillende families. Elk met hun eigen voor- en nadelen. Zo kan elke familie iets toevoegen aan het succes van de door jou gekozen factie. Ideaal voor de family-man dus!

Met dit alles belooft Total War: Rome 2 een epische strategy-game te worden. Het brengt de klassieke oudheid tot leven in je PC. Wat wil je nog meer? We moeten echter helaas wel nog een tijdje wachten op deze titel. De game komt ergens in 2013 uit, een vaste datum is helaas nog niet bekend. Over welke factie zou jij graag willen heersen? En kan ook jij niet meer wachten om het slagveld op te stormen in Total War: Rome 2? Laat het ons weten in de comments.

De eerste speelbare factie van Total War: Rome 2 is bekend

De eerste speelbare factie van Total War: Rome 2 is bekend

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch