Menu Premium

De eerste GTA Online update van 2017 brengt een nieuwe Adversary Mode

Maarten van Steijn 03/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar knalt het nieuwe jaar goed in met een nieuwe GTA Online update. In deze update krijgen we een nieuwe Adversary Mode, genaamd Vehicle Vendetta. Ook krijgen we weer te maken met in-game geld bonussen en nieuwe deals.

Daarnaast mogen we wheelies trekken op de Pegassi FCS 1000 Motorbike, bijvoorbeeld in de nieuwe Adversary Mode. In Vehicle Vendetta hoef je niet bang te zijn voor de cops, aangezien je met jouw team tegen andere teams mee mag doen aan een road rage. Tijdens deze Adversary Mode zijn er verschillende power-ups te verkrijgen. Zo heb je de kans om automatisch te transformeren tot een slopende Rhino Tank, kan je auto gerepareerd worden tot max health en kan je zelfs de tijd vertragen voor alle spelers.

Vanaf vandaag gaan de sales tevoorschijn komen in GTA Online. Je krijgt bijvoorbeeld 50% korting op een Grenade Launcher en 25% korting op armor en ammo! Deze sales lopen tot en met 16 januari.

Vanaf 17 januari gaat de Vehicle Vendetta van start. Om er lekker in de rollen, krijg je vanaf die datum dubbele GTA cash en RP.

Wederom nieuwe content dus. Word jij warm van deze Adversary Mode? Of ben jij nog niet uitgekeken op de vorige update? Sprokkel een handjevol vrienden bij elkaar en laat in de reacties weten hoe snel jij deze update wil gaan checken!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch