Menu Premium

De eerste Battlefield 1 uitbreiding brengt het Franse leger naar de game

Bas Boudewijn 20/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds eind oktober kan je al aan de slag met EA’s Eerste Wereldoorlog shooter Battlefield 1 en sindsdien heeft de game al de nodige updates gehad. Nu is ook de eerste informatie verschenen over de eerste Battlefield 1 uitbreiding, genaamd They Shall Not Pass.

Vorige week kon je al los met een gloednieuwe map in DICE’s Battlefield 1, maar wat nog mist in Giant’s Shadow zijn bijvoorbeeld de Franse troepen! In de They Shall Not Pass DLC ga je de slag om Verdun aan op jouw console of PC en kun je dus eindelijk de Franse troepen onder handen nemen. Een andere map die je met de eerste Battlefield 1 uitbreiding kunt spelen, zal zich helemaal focussen op het beroemde Fort Vaux. Hier kun je elkaar te lijf met vlammenwerpers, granaten en gifgas.

Een derde nieuwe map zal zich focusen op de slag bij Soissons, waar in 1918 bijna 100.000 soldaten om het leven kwamen. Buiten meerdere nieuwe maps kun je in de They Shall Not Pass DLC ook aan de slag met een hand vol nieuwe wapens. De eerste van vier uitbreidingen voor Battlefield 1, They Shall Not Pass, is vanaf maart 2017 verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Kun jij ook niet wachten tot je de Franse troepen naar de overwinning kunt schieten, of heb jij genoeg aan de main game van Battlefield 1? Laat het ons weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch