Menu Premium

De BlizzCon 2013 openingsceremonie is live te volgen

Gamekings Redactie 08/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit weekend staat in Californië een groot spektakel te gebeuren. Voor de zevende keer organiseert Blizzard Entertainment de BlizzCon en dat betekent dat we de komende twee dagen te zien krijgen wat Blizzard in 2014 allemaal van plan is. Met als grote klap op de vuurpijl: de BlizzCon 2013 openingsceremonie is live te volgen via hun website.

De Blizzcon wordt vandaag en morgen gehouden en al jaren is de Blizzcon een groot succes, want ieder jaar wordt er een nieuwe titel aangekondigd. Zo draaide het hele evenement in 2010 om Diablo 3 en in 2011 om World of Warcraft: Mists of Pandaria. Sinds 2005 is de BlizzCon behoorlijk gegroeid en zijn er momenteel ongeveer 26.000 mensen die het evenement bezoeken. De grote vraag blijft natuurlijk: wat gaat er deze keer worden aangekondigd? Een nieuwe Patch voor World of Warcraft, of gaan we dit maal genieten van een nieuwe StarCraft-titel? Dit zijn natuurlijk vragen die we pas vanavond te weten komen, maar desondanks is het leuk om hier alvast even over de fantaseren.

De openingsceremonie begint vanavond om 20:00 uur Nederlandse tijd en is live te volgen via de BlizzCon 2013-livestream. Mocht je echt nieuwsgierig zijn naar wat de komende dagen allemaal met zich mee brengen en wat er te doen is, dan heeft Blizzard een heel mooi BlizzCon 2013-schema voor je.

De BlizzCon 2013 openingsceremonie is live te volgen

De BlizzCon 2013 openingsceremonie is live te volgen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch