Menu Premium

De aankondiging van de PS3 Super Slim is te vroeg opgedoken

Gamekings Redactie 17/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De aankondiging van de PS3 Super Slim is te vroeg opgedoken. De afgeslankte console verscheen in een advertentie voor een Poolse elektronicawinkel, samen met een releasedatum van 28 september. Nu nog wachten op een bevestigend woord van Sony.

Er wordt vermoed dat de nieuwe console op Sony’s Tokyo Game Show persconferentie officieel wordt aangekondigd. Gelekte afbeeldingen van de superslanke console, hieronder te zien, circuleren daarnaast al sinds juli op het web. Een verrassing zal het straks dus niet meer zijn. Jammer, maar helaas voor de hardwarefabrikant.

Ook meldt een Poolse gamesite dat er twee versies van deze ‘super slim’ verschijnen. Een 128GB SSD exemplaar en een dikkere 500GB uitvoering. De twee versies krijgen, volgens diezelfde site, een prijsindicatie van respectievelijk 199 en 299 euro. Ben jij bereidt dit neer te tellen voor één van de twee PlayStation 3’s aan de Slim Fast?

We hopen aanstaande woensdag, tijdens Sony’s presentatie, meer te horen over deze superslanke machine. Eén ding is in ieder geval zeker: het nieuwe figuur van de console mag er wezen. Sexy, hoor.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch