Menu Premium

Day of the Tentacle Remastered nu verkrijgbaar

Mark Hoogland 22/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast originele titels als Brütal Legend en Broken Age houdt Tim Schafer’s Double Fine Productions zich ook bezig met het opnieuw uitbrengen van klassieke adventure games van weleer. Zo kunnen we ons vanaf vandaag vastbijten in een opgepoetste versie van het legendarische Day of the Tentacle.

Day of the Tentacle, in 1993 verschenen als vervolg op Ron Gilbert’s Maniac Mansion uit 1987, is een regelrechte klassieker in het point-and-click-genre. In de game probeer je met drie vrienden te voorkomen dat een gemuteerde paarse tentakel de wereld overneemt, wat gepaard gaat met gepuzzel, tijdreizen en melige humor. De heruitgave bevat nieuwe, handgetekende graphics in hoge resolutie en compleet geremasterde audio. Bovendien komt de game met extra’s als concept art en een commentaartrack met de originele makers van de game.

Day of the Tentacle Remastered is nu beschikbaar voor PC, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Ga jij adventure-herinneringen ophalen met deze game? Laat het weten in de comments!

Day of the Tentacle Remastered nu verkrijgbaar

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch