Menu Premium

Dawnguard vandaag uit op Xbox 360

Gamekings Redactie 26/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag kan je als een vampier door het leven gaan of juist als een dolle jagen op de bloedzuigers, want Skyrim: Dawnguard is vandaag te downloaden op je Xbox 360.

The Elder Scrolls 5: Skyrim heeft voor de Xbox 360 een speciaal plekje gereserveerd voor de eerste uitbreiding: Dawnguard. Alle 360 bezitters kunnen nu al genieten van de bonus content, terwijl de overige platformen waar de game op uitgekomen is nog even moeten wachten. Dit DLC pakket geeft je de mogelijkheid om een bloeddorstige vampier te worden of precies het tegenovergestelde, namelijk als een ware Van Helsing op de vampieren te jagen.

Als Vampire Lord kan je natuurlijk allemaal nare dingen doen zoals zweven met vleermuisvleugels of de doden herrijzen. Als Vampire Hunter maak je gebruik van kruisbogen en heb je de mogelijkheid om trollen op te roepen om voor je te vechten.

Dawnguard biedt je tien tot twintig uur nieuwe gameplay. Wanneer je kan genieten van deze uitbreiding op de PlayStation 3 en PC is vooralsnog niet bekend. En als je in het bezit bent van een Xbox 360, zit je vast niet meer achter je computer dit bericht te lezen, maar vol ongeduld te wachten tot Dawnguard gedownload is. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch