Menu Premium

David Vonderhaar verklaart de wapen balans van Black Ops 2

Gamekings Redactie 10/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Black Ops 2 is nu zo’n maandje oud en er zijn inmiddels al een aantal patches verschenen. Onlangs is er wederom een patch verschenen voor Call of Duty: Black Ops 2. Je moet hem wel gezien hebben toen je je voorbereidde op een lekker potje knallen. In deze patch werden de wapens meer uitgebalanceerd. David Vonderhaar verklaart de wapen balans van Black Ops 2.

‘Math+Feedback=Tuning’, zo verklaart de game designer van Call of Duty: Black Ops 2 op Twitter. Vonderhaar zegt dat vooral de wiskunde hierin een belangrijke rol speelt. Soms zijn wiskunde en feedback het met elkaar eens, maar soms ook niet. Ze zijn het er in ieder geval over eens dat de hipfire van de SMG’s (sub machine guns) een iets grotere recoil moeten hebben. De assault rifles daarentegen zijn iets accurater geworden op lange afstand. Ook de equipment is iets aangepast. Hier gaat het vaak om meer reactietijd tussen het triggeren en explosie.

David Vonderhaar zegt verder dat ze daar bij Treyarch nog lang niet klaar zijn met de balans van Call of Duty: Black Ops 2. Het zal niet de laatste keer zijn dat ze de game wat meer zullen uitbalanceren. Hij zelf vindt het een van de moeilijkste, maar tegelijk ook een van de meest voldoeninggevende taken binnen zijn werk. Zelf wacht hij in spanning af of deze patch in goede aarde valt bij het grote publiek.

Tot slot geeft David Vonderhaar, zo aardig als de goede man is, ons nog een mooi advies: ‘Math is cool. Stay in school.’ Heb jij tot nu toe verschil gevoeld in de gameplay? En wat moet er volgens jou in de volgende patch worden aangepast?

David Vonderhaar verklaart de wapen balans van Black Ops 2

David Vonderhaar verklaart de wapen balans van Black Ops 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch