Menu Premium

Data Overwatch beta VS bekend

Lisette Atsma 14/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is eindelijk zo ver! Blizzard heeft een beta datum aangekondigd voor hun langverwachte shooter Overwatch. Gelukkige Amerikanen mogen vanaf 27 oktober voor onbepaalde tijd met de game aan de slag. Helaas moet de rest van de wereld nog wat langer wachten.

Volgens Blizzard’s Aaron Keller is er nog veel te balanceren binnen de verschillende helden en speelmappen. Het is daarom ook geen open beta, er wordt slechts een klein aantal spelers willekeurig uit de hoop van inschrijvers getrokken om deel te nemen. “De beta gaat zo lang duren als nodig is.” aldus Aaron Keller

Blizzard heeft daarbij wel een aantal stresstest weekenden aangekondigd waarin de servers wijder open gaan, ook wereldwijd. De eerste van deze stresstest weekenden vindt plaats tijdens Blizzcon, welke zes november begint. Dan is de game mogelijk ook voor het eerst in Europa te spelen.

Voor een kans deel te nemen aan de beta wanneer deze naar Europa komt moet je ingeschreven staan voor de beta bij Battle.net. Zit jij al klaar om met je team te gaan vechten in Blizzard’s nieuwste game? Laat het weten in de comments!

Data Overwatch beta VS bekend

Data Overwatch beta VS bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch