Menu Premium

Darksiders 2 verdwijnt dit weekend van de Europese Wii U eShop

Gamekings Redactie 29/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De treurige ondergang van game ontwikkelaar en uitgever THQ gaat niet zonder gevolgen. Darksiders 2 verdwijnt dit weekend van de Europese Wii U eShop.

Mocht je Darksiders 2 op je Wii U nog via de digitale weg willen aanschaffen, dan moet je snel zijn want het kan nog maar even. Dit weekend wordt de game van wijlen ontwikkelaar THQ van de Europese Wii U eShop gehaald. Het blijft voorlopig gelukkig gewoon mogelijk om de game in de winkel te kopen. THQ’s faillissement valt te betreuren, maar het valt te betwijfelen of dit nieuws hard bij gamers zal aankomen. De game gaat voor bijna zestig harde euro’s over de digitale toonbank.

Betekent het einde van THQ dan ook het einde van de Darksiders franchise? Niet per se. Vigil, de THQ studio die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Darksiders 2, is na het faillissement namelijk door Crytek gekocht om als Crytek USA te gaan fungeren. Garandeert dit de toekomst van de franchise? Misschien, want de Duitse ontwikkelaar heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in het kopen van de epische Intellectual Property. Echter, aangezien Crytek eerder aangaf dat een Darksiders vervolg niet in de strategie van het bedrijf zou passen, is de kans klein. Maar het is niet uitgesloten dat Darksiders 2 wederom in de Wii U eShop verkrijgbaar zal zijn. In dat geval, uitgegeven door Crytek.

Ben jij, na het lezen van de titel, meteen naar je Wii U gesprint om jouw digitale download van Darksiders 2 veilig te stellen?

Darksiders 2 verdwijnt dit weekend van de Europese Wii U eShop

Darksiders 2 verdwijnt dit weekend van de Europese Wii U eShop

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch