Menu Premium

Darksiders 2: Deathinitive Edition in de winter naar PS4 en Xbox One

Franky Mangal 11/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee jaar geleden kocht Nordic Games de Darksiders-franchise van het failliete THQ. Vurig hoopten fans dat de serie zou worden voortgezet, maar lange tijd bleef het muisstil. Voor fans van de serie is er eindelijk licht aan de tunnel, want Darksiders 2: Deathinitive Edition komt deze winter naar PlayStation 4 en Xbox One. Dit heeft Nordic Games aan Polygon laten weten.

Darksiders 2: Deathinitive Edition bevat naast de volledige game, ook alle uitgebrachte DLC. De game is door Nordic niet alleen grafisch opgepoetst, maar op bepaalde aspecten ook echt verbeterd. “Eén van de eerste dingen waar we aan begonnen zijn met deze versie is de algemene weergave van de game. We zijn begonnen met de graphics en hebben vervolgens de hele game doorgespit,” vertelt David Adams van ontwikkelaar Gunfire Games, een studio bestaande uit leden van het voormalige Vigil Games. Naast de graphics heeft Gunfire Games de gameplay van Darksiders 2: Deathinitive Edition ook meer gebalanceerd, waarbij vooral de combat is aangepakt om de missies wat meer in balans te brengen.

Behalve Darksiders 2, is het goed mogelijk dat ook het originele Darksiders naar de PlayStation 4 en Xbox One komt, hoewel daar ze daar volgens Nordic meer werk aan zullen hebben dan aan Darksiders 2: Deathinitive Edition.

Ook het zo gewilde Darksiders 3 komt nog even aan bod in het interview. Persvoorlichter Philip Brock van Nordic Games zegt hier het volgende over: “Omdat Darksiders een lopend project voor ons is, wordt er natuurlijk ook nagedacht over Darksiders 3, maar op dit moment hebben we geen officiële aankondiging gepland.” Reinhard Pollice van Nordic Games voegt daar nog aan toe: “Natuurlijk komt er nog een grootschalig project van Darksiders, maar voor nu ligt onze prioriteit om de bestaande games bij een groter publiek onder de aandacht te brengen.”

Voorlopig moeten we het dus doen met Darksiders 2: Deathinitive Edition voor PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij Darksiders 2 op de vorige generatie consoles nog niet gespeeld? Ga je deze wel spelen op PlayStation 4 of Xbox One? Deel het met ons in de comments!

Bron: Polygon

Darksiders 2: Deathinitive Edition deze winter naar PS4 en Xbox One

Darksiders 2: Deathinitive Edition deze winter naar PS4 en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch