Menu Premium

Dark Souls 3 wordt mogelijk aangekondigd op E3 2015

Franky Mangal 02/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van Demon’s Souls en Dark Souls staan mogelijk een leuke verrassing te wachten op E3 2015. VG247 heeft naar eigen zeggen uit betrouwbare bron begrepen, dat Dark Souls 3 mogelijk wordt aangekondigd op E3 2015.

Naar verluidt wordt het ontwikkelteam aangevoerd door regisseur Hidetaka Miyazaki, die ook de regie had over Demon´s Souls, Dark Souls en Bloodborne. Bij Dark Souls 2 nam hij slechts de rol van supervisor op zich. Voor welke platformen de game aangekondigd gaat worden, is nog onbekend. De anonieme bron van VG247 gokt op een onthulling tijdens de Sony persconferentie op 16 juni.

Ook is nog niet duidelijk welke richting de makers met de game op zullen gaan. Dark Souls 2 kreeg na release te maken met lichte kritieken ten opzichte van het eerste deel. Zo waren fans niet blij met de gewijzigde moeilijkheidsgraad om de game toegankelijker te maken voor meer spelers.

Uitgever Bandai Namco heeft nog niks gezegd over een eventuele aankondiging. We zullen in elk geval nog geduld moeten hebben tot de Sony persconferentie die 16 juni om 03.00 uur van start gaat en natuurlijk is te volgen in de grote Gamekings E3 stream op Gamekings.tv. Verwacht jij dat Dark Souls 3 zal worden aangekondigd? Laat het ons weten in de comments!

Dark Souls 3 wordt mogelijk aangekondigd op E3 2015

Dark Souls 3 wordt mogelijk aangekondigd op E3 2015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch