Menu Premium

Dark Souls 2 is vijftig procent meer gepreordered dan het origineel

Lisette Atsma 28/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Namco Bandai, ontwikkelaar van de game Dark Souls 2, heeft vandaag laten weten dat de marketingstrategie voor het opkomende vervolg van succes-game Dark Souls 2 tot zover heel goed verloopt. De game is vijftig procent meer gepreordered dan het origineel en de grote mediacampagne is nog niet eens begonnen. Dit laat wel zien wat er allemaal niet nodig is om een nieuw game succesvol te maken. Namco Bandai had namelijk een marketingplan van 1 miljoen pond opgesteld om de game aan het mainstream publiek te marketen. Dit plan blijkt nu dus succesvol te zijn, gezien er zoveel meer mensen de tweede game pre-orderen in vergelijking met de eerste Dark Souls.

Het verhaal van Dark Souls 2 zal draaien om een Undead-personage die probeert een geneesmiddel voor deze vloek te vinden. De game speelt zich af in dezelfde wereld als de eerste game, maar is er niet direct aan gelinkt. Qua gameplay verandert er weinig aan de succesformule van de eerste, hoewel er wel meer character-customization mogelijk zal zijn. Ook zal hij een even hoge moeilijkheidsgraad hebben, zonder een makkelijke modus. Dit omdat Dark Souls juist zo populair was vanwege de hoge moeilijkheidsgraad.

De game zal vanaf 14 maart verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. In ieder geval zal er geen een petitie aan te pas hoeven komen om deze game op de PC uit te laten komen, zoals bij de eerste Dark Souls wel het geval was. Een PC-versie is komt er namelijk aan, maar een precieze releasedatum is er nog niet. Het lijkt er in ieder geval op dat we op deze versie niet al te lang meer hoeven te wachten.

Dark Souls 2 is vijftig procent meer gepreorderd dan het origineel

Dark Souls 2 is vijftig procent meer gepreorderd dan het origineel

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch