Menu Premium
Loading...

Dark Souls 2 – Forging a Hero Teaser Trailer

Gamekings Redactie 14/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een game uitspelen kan een ontzettende voldoening zijn. Vaak zitten er een flink aantal uren in en het is tof als je dan eindelijk het einde gehaald hebt. Wat pas écht een overwinning is, is Dark Souls uitgespeeld hebben. De spirituele opvolger van Demon Souls staat erom bekend zo belachelijk moeilijk te zijn, dat het een dansje waard is als je de credits langs ziet rollen. Fans van de serie wisten natuurlijk allang dat er een vervolg komt en vandaag krijgen we daar een mooie herinnering van in de vorm van de Dark Souls 2 – Forging a Hero Teaser Trailer.

Niet alleen de moeilijkheidsgraad is een reden waarom Dark Souls onthouden wordt. De role-playing game die in 2011 uitkwam, werd ook geprezen om het leveldesign, de variatie in de gameplay en de sterke online functionaliteiten. In Dark Souls speel je een Undead, vluchtend uit de noordelijke Undead Asylum. Het verhaal van de game laat veel aan de verbeelding over, gezien niet alles in de puntjes wordt uitgelegd en er maar vlagen van informatie worden losgelaten. Uiteindelijk is dat dan ook niet de reden om Dark Souls te spelen, want het draait allemaal om het verslaan van grote monsters in een open wereld. Als een echte, klassieke role-playing game gaat het om jezelf sterker maken, waardoor je nog grotere en sterkere tegenstanders een kopje kleiner kunt maken.

Het avontuur gaat verder in Dark Souls II, waar langzamerhand steeds meer informatie over komt binnendruppelen. Het duurt nog tot 14 maart van het aankomende jaar voordat we met de game aan de slag kunnen, dus ontwikkelaar From Software heeft nog tijd zat om ons lekker te maken. Dat doen ze dan ook goed, zoals we zien in de Dark Souls 2 – Forging a Hero Teaser Trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch