Menu Premium
Loading...

Dark Souls 2 E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dark Souls haalde in 2011 het bloed onder je nagels vandaan. De zeer uitdagende en soms lastige RPG krijgt in maart 2014 een opvolger: Dark Souls 2. Tijdens de E3 2013 heeft Namco Bandai getoond wat we kunnen verwachten van dit vervolg. Hoe deze game er begin volgend jaar uit komt te zien, kun je nu alvast checken in de Dark Souls 2 E3 2013 Trailer.

Vele van jullie zullen zich een van de moeilijkste games van 2011 nog wel kunnen herinneren. De RPG die het bloed onder je nagels vandaan haalde dankzij zijn uitdaging en lastige vijanden krijgt een vervolg met Dark Souls 2. In de trailer zie je niet alleen verschillende omgevingen en vijanden die je tegen kunt komen in de game. Ook is er combat te zien met warhammers, zwaarden, pijl en boog en meer. Naast de verschillende grote en kleine vijanden krijg je daarnaast een voorproefje van een eindbaas die het je, zoals je gewend bent van Dark Souls, heel erg lastig zal gaan maken.

Kun jij je de urenlange avonturen in Dark Souls nog herinneren en kun je niet wachten tot je opnieuw de epische battles aan kunt gaan? Check in de Dark Souls 2 E3 2013 trailer hoe jouw avonturen in Dark Souls 2 eruit komen te zien.

Dark Souls 2 E3 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch