Menu Premium

Dark Horse werkt aan een The Last Of Us graphic novel

Gamekings Redactie 14/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Liefhebber van games én comics? Dan brengen we goed nieuws. Dark Horse werkt aan een The Last Of Us graphic novel. Tijdens de New York Comic Con is de volledige titel, The Last of Us: American Dreams, bekend gemaakt. De focus ligt vooral op de jonge Ellie uit de game.

Rachel Edidin, meewerkend auteur aan The Sacrifice, het Left 4 Dead stripverhaal van Valve, werkt mee aan American Dreams samen met Naughty Dog designer Neil Druckman. Op Comic Con was al wat artwork te zien. Ellie, een ouder meisje genaamd Rachel, en een stad in puin waren hier het onderwerp van.

“Wanneer je in Ellie’s wereld haar versie van de basisschool komt, kun je kiezen tussen een soldaat worden en vechten, of nee zeggen en jezelf verdedigen samen met andere overlevenden. Dit zijn de twee manieren waarop een tiener kan leven in deze wereld, maar Ellie gelooft dat er een derde weg is”, aldus Druckman.

“Ellie leeft in een wereld waar ze onschuldig wilt zijn, maar dit niet kan. Ze zal dingen vinden zoals een CD-speler en andere objecten uit de beschaving vóór de gebeurtenissen in de game. Ze vangt een glimp op van het leven dat ze niet kan hebben.”

In de graphic novel komen onder andere Ellie’s leven vóór de game en haar ontmoeting met Joel aan bod. Dark Horse brengt American Dreams uit in vier delen en werkt ook aan een hardcover The Last of Us art book. Dit art book komt tegelijkertijd volgend jaar met de exclusieve PlayStation 3 game uit.

Dark Horse werk aan een The Last of Us graphic novel

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch