Menu Premium
Loading...

Dance Central 3 op de redactie

Gamekings Redactie 30/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij kregen Dance Central 3 binnen op de redactie waardoor Pascal en Martin direct even hun heupen los moesten schudden. Of ze een professionele carrière in de dans wereld kunnen maken, zie je in het epische redactie item: Dance Central 3 op de redactie.

Dance Central 3 is de komende dans game voor de Kinect op de Xbox 360. Het principe is bij de meesten waarschijnlijk wel bekend, hoe preciezer je de danspasjes op je scherm volgt, hoe meer punten je scoort.

Aangezien het een typische party game is, wil je het natuurlijk opnemen tegen je vrienden. De nieuwe mode, genaamd Crew Throwdown, speelt daar leuk op in, aangezien je het met je team van maximaal vier spelers het opneemt tegen een ander team. In deze mode komen er meerdere liedjes, mini-games en uitdagingen voorbij, en moet je met jouw team de beste performance weten neer te zetten.

Je kunt je dans-moves oefenen op nieuwe nummers als “Moves Like Jagger”, “Hello” en “Sexy and I Know It”. Daarnaast bevat de tracklist ook oude klassiekers als “Around the World” en “YMCA”.

Vanaf 19 oktober kun je de game in huis halen voor je Xbox 360. Of de eerste indruk van Martin en Pascal positief of negatief is, zie je in Dance Central 3 op de redactie.

Dance Central 3 op de redactie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch