Menu Premium

CS:GO en League of Legends aanwezig op Firstlook BattleCon

Karim Shehata 13/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week maakte Blammo Events bekend dat Nintendo, Activision en Blizzard games meenemen naar Firstlook BattleCon, waar op de Battlegrounds van deze games gestreden kan worden om talloze prijzen. Nu is er besloten om deze week alle games bekend te maken die op het multiplayer-evenement in Rotterdam Ahoy aanwezig zullen zijn. Dit zal vandaag en morgen gaan gebeuren!

Op deze dertiende dag van april maakt Blammo Events bekend dat Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League en League of Legends aanwezig zullen zijn op Firstlook BattleCon. Deze twee mateloos populaire multiplayer-games mogen natuurlijk niet ontbreken op een evenement als deze, en doen dat dus ook niet. De prijzen en de toernooiopzet voor deze games zijn nog niet bekendgemaakt, maar hier komt snel verandering in!

Overigens blijft het vandaag niet bij de aankondiging van Counter-Strike: Global Offensive en League of Legends. Ook fans van het fighting-genre kunnen op Firstlook BattleCon hun ei kwijt, gezien Mortal Kombat X en Street Fighter V aanwezig zijn op het evenement. De eerstgenoemde game verscheen vorig jaar en kent een hele hoop spelers, terwijl het in februari verschenen Street Fighter V op dit moment natuurlijk ‘hot’ is binnen dit genre. Mocht je dus van een potje virtueel knokken houden, dan mag je Firstlook BattleCon zeker niet overslaan!

Morgen zullen de overige games die aanwezig zijn op 7 en 8 mei in Rotterdam Ahoy bekend worden gemaakt, terwijl je in de komende weken steeds meer informatie kunt verwachten over de prijzen die er te winnen vallen op Firstlook BattleCon. Als je op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen van het ‘Multiplayer Mayhem’-evenement, bezoek dan regelmatig de BattleCon-website en volg het evenement op Facebook en Twitter!

CS:GO en League of Legends aanwezig op Firstlook BattleCon

CS:GO en League of Legends aanwezig op Firstlook BattleCon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch