Menu Premium

Crystal White Vita doet het goed in Japan

Gamekings Redactie 05/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de PS Vita momenteel loopt als een stotterende diesel, is geen nieuws. Verkopen blijven achter, ondanks alles wat Sony ons wil doen laten geloven. Laten we als gamers hopen dat het uiteindelijk wél een ultra-slicke turbodiesel wordt met een glorieuze toekomst en veel originele games (en geen ports van PS3 games please). Over het algemeen maken of kraken de games een console, maar daar denkt Sony anders over.

De net uitgekomen Crystal White versie van de PS Vita heeft in ieder geval in het Land van de Rijzende Zon voor een boost in sales gezorgd. Er vlogen afgelopen week meer dan twintigduizend Vita’s over de toonbank en dat is een pak meer dan de gangbare tienduizend-en-een-beetje. Een nieuwe kleur is natuurlijk altijd leuk en laten we eerlijk zijn, het apparaat ziet er wederom prachtig uit. Maar uiteindelijk gaat het toch echt om de games die we er op kunnen spelen en op dat vlak zijn we nog niet echt verwend.

Het is wachten op titels als LittleBigPlanet Vita en Final Fantasy X, want met de Japanse release van Persona 4 is bewezen dat er echt wel leven in de Vita zit. Zolang de games die er op uitgebracht worden een aanschaf de moeite waard maken. Sony, je mag nog meer ‘kleur’ aan de Vita geven graag!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch