Menu Premium

Crash Bandicoont N. Sane Trilogy is wellicht geen PS4 exclusive

Maarten van Steijn 23/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nostalgische Crash Bandicoont N. Sane Trilogy is tijdens de PlayStation Experience van vorig jaar december al aangekondigd. Deze trilogy zal als eerst uitkomen voor de PlayStation 4, maar of dit het enige platform wordt waar de Trilogy ooit voor uit gaat komen, blijkt nog niet zeker.

Aanvankelijk hebben we bevestiging gehad dat deze titel een PlayStation 4 exclusive zou worden, naar aanleiding van een inmiddels verwijderde Twitter van PlayStation Ierland. Al hoewel de tweet zelf verdwenen is, hebben we wel een screenshot:

Vervolgens knalde hetzelfde Twitter account niet veel later een nieuwe tweet de wereld in:

Waar PlayStation Ierland eerder dus sprak van een PS4-exclusive en die tweet verwijderde, zeggen ze in deze tweet dat Crash eerst naar de PS4 en PS4 Pro komt. Een release op Xbox One, Nintendo Switch en PC lijkt dus niet uitgesloten, gezien Crash ook helemaal geen IP meer is van Sony. Activision bezit de IP en het lijkt er nu dus op dat er een timed-exclusive deal met Sony is gesloten.

Krijg jij het over je hart om Crash op een ander platform te spelen? Of hoort Crash volgens jou echt thuis op de PlayStation? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch