Menu Premium

Controverse rondom Evolve DLC is goed volgens Take Two CEO

Karim Shehata 04/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijdje geleden kondigde ontwikkelaar Turtle Rock Studios en uitgever 2K Games de DLC aan voor Evolve. Alhoewel dit vaker gebeurt voor een release van de game, waren de fans van Evolve niet gediend van de DLC. Ze vonden dat je de DLC nodig had om de volledige ervaring die Evolve te bieden heeft te kunnen ervaren en lieten hun onvrede zonder pardon blijken op het internet. Nu reageert de CEO van Take Two, moederbedrijf van 2K Games en Rockstar Games, op de controverse.

“Controverse is in het algemeen een goed ding”, aldus Take Two-baas Strauss Zelnick. “Mensen kunnen altijd discussiëren over het business-model, maar ik denk dat wij een fantastische titel afleveren met Evolve en dat consumenten bereid zijn om hiervoor te betalen. Alle signalen zijn op dit moment uiterst positief”, aldus de CEO.

Strauss Zelnick merkte daarnaast op dat Evolve de eerste game is in de geschiedenis die de Best Game of The Show Award bij zowel de E3 als de Gamescom wist te winnen. “Ik hou er niet van om van tevoren het succes al te claimen, maar het lijkt erop dat de game – Evolve – alleen maar goed nieuws is. Hopelijk hebben we tijdens onze volgende bespreking over de cijfers erg goed nieuws te melden”, besluit de CEO.

Tijdens deze bespreking over de cijfers die Take Two in het fiscale derde kwartaal boekte, kwam ook naar buiten dat Grand Theft Auto V al zo’n 45 miljoen keer is verkocht. Een slordige tien miljoen van deze verkopen heeft plaatsgevonden op de Xbox One en PlayStation 4, terwijl de andere 35 miljoen vanzelfsprekend over de verkoopcijfers op de PlayStation 3 en Xbox 360 gaan. Naar verwachting komen hier nog een aanzienlijk aantal exemplaren bij, want Grand Theft Auto V verschijnt op 24 maart nog voor de PC. Evolve verschijnt op zijn beurt op 10 februari voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Bron: VG24/7

Controverse rondom Evolve DLC is goed volgens Take Two CEO

Controverse rondom Evolve DLC is goed volgens Take Two CEO

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch