Menu Premium

Company of Heroes 2 in 2013?

Gamekings Redactie 04/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een scan uit de komende uitgave van PC Gamer UK heeft onthuld dat Company of Heroes 2 in aantocht is en zal verschijnen in 2013. Het gekopieerde artikel werd geplaatst op de website Reddit, waarin te lezen is dat een redacteur van het blad een bezoek brengt aan studio Relic, de ontwikkelaar van de game, om de titel te aanschouwen.

Volgens het artikel zal deze sequel, net als deel één, een WOII setting kennen. Deze keer mag je echter op het oostelijk front knokken, wat betekent dat je veldslagen zal voeren op bekende locaties als Stalingrad, Koersk en Moskou waar het bloed en de wodka gegarandeerd rijkelijk zullen vloeien. Daarnaast bevatte het verhaal een quote van de lead game designer, waarin de man benadrukte “meer authenticiteit, realisme en tactische verbeteringen” te willen realiseren in de game.

Company of Heroes, die het levenslicht zag in 2006, was destijds zeker niet de minste titel in het RTS-genre. De game werd alom geprezen door zowel gamers als journalisten en behaalde op talloze sites reviewscores van achten en negens. Het is dus maar goed ook dat we een vervolg krijgen op een game van zo’n kaliber. Als we het artikel mogen geloven, staat voor de doorgewinterde RTS-gamer in elk geval een feestmaal te wachten op de menu van 2013.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch