Menu Premium

Codemasters teast nieuwe features voor F1 2016

Karim Shehata 11/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

F1 2015 verscheen afgelopen zomer voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game werd overwegend goed ontvangen, maar het ontbreken van een carrièremodus zorgde toch voor een hoop kritiek. Of deze modus terug gaat keren in F1 2016 is nog niet duidelijk, maar Codemasters is wel al begonnen met het teasen van nieuwe features voor de F1-game van volgend jaar.

De voorlopig nog niet officieel aangekondigde game zal dingen bevatten die “zeer belangrijk zijn voor de community”, aldus Codemasters. Aangezien de carrièremodus erg belangrijk bleek te zijn voor de game, zou het dus zomaar om deze gewilde modus kunnen gaan.

Codemasters wil overigens ook dat spelers eerder in het ontwikkelingsproces een stem krijgen in de ontwikkeling van de game: “We kijken ernaar om jullie te betrekken bij de ontwikkeling van de game, en we zijn zeer enthousiast en hoopvol om te zien hoeveel mensen er geïnteresseerd zijn om feedback te geven op de game”, aldus de ontwikkelaar. Daarbij wordt aangegeven dat iedereen binnenkort meer hoort en dat het ontwikkelingsproces samen met de spelers snel van start zal gaan.

Wel wordt al enigszins duidelijk wat dit plan van Codemasters moet gaan inhouden: “Om jullie alvast een idee te geven wat te verwachten; we zijn er naar aan het kijken om begin volgend jaar de game intern te laten testen door enkelen van jullie, zodat je ook wat mensen van het team leert kennen.” De ontwikkelaar geeft daarbij aan dat er dan natuurlijk ook plaats is voor vragen en het uitvoerig spelen van de laatst beschikbare code van de game.

Zie jij dit ontwikkelproces zitten voor de game? Of wil jij simpelweg gewoon dat de carrièremodus terugkeert in de F1-serie? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Codemasters

Codemasters teast nieuwe features voor F1 2016

Codemasters teast nieuwe features voor F1 2016

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch