Menu Premium

Codemasters teast nieuwe DiRT

Franky Mangal 19/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Codemasters is jarenlang een grootmeester geweest als het gaat om afleveren van puike race-games. Race-fans rijden elkaar al jaren van de baan in series als Grid, DiRT en Formula 1 en het lijkt erop dat we binnenkort opnieuw aan de slag kunnen gaan met een nieuwe DiRT-titel.

Codemasters heeft op Twitter namelijk al gehint naar een mogelijke opvolger. Op Twitter viel te lezen dat ze bij Codemasters op zoek zijn naar een ´Graphics Programmer for a DiRty little game we´ve been working on´, terwijl we in de vacature kunnen lezen dat ze op zoek zijn naar ontwikkelaars om mee te werken aan de DiRT- en Grid-serie.

De vorige DiRT, DiRT Showdown stamt uit 2012 en verscheen toen voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Officieel is er sindsdien nooit een opvolger aangekondigd, maar eerder dit jaar verscheen wel een bericht dat het team dat werkte aan een onaangekondigde DiRT in werd gekrompen vanwege een reorganisatie. Die game had een aantal weken geleden al onthuld moeten worden, maar werd uitgesteld omdat ze bij Codemasters naar eigen zeggen de autolicenties niet rond hadden.

Het kan dus nog even duren voor de bevestiging er daadwerkelijk is, maar ik kan in elk geval niet wachten om lekker achter het stuur te kruipen en vol gas door de modder te scheuren! Ben jij ook enthousiast voor een eventuele nieuwe DiRT-game?

Bron: Codemasters (Twitter) – via VideoGamer

Codemasters teast nieuwe DiRT

Codemasters teast nieuwe DiRT

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch