Menu Premium

Codemasters kondigt terugkeer van Demo Derby in GRID 2 aan

Karim Shehata 26/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij de release van GRID 2 was er aardig wat kritiek op de nieuwe racer van Codemasters. Zo zou de game te weinig banen bevatten en door het wegvallen van de naam RaceDriver voelde de game voor sommigen te arcade aan. Belangrijker voor de grote fans van het eerste deel in de serie lijkt nog te zijn dat de populaire Demo Derby-modus niet in de game te vinden was. De teleurgestelde fans die de laatstgenoemde modus graag terug willen zien terugkeren, kunnen nu echter een gat in de lucht springen, want Codemasters kondigt terugkeer van Demo Derby in GRID 2 aan.

Daarnaast komt er binnenkort ook een verfrissende nieuwe update aan die, volgens de uitgever, de ervaring van GRID 2 voor iedereen moet verbeteren. Zo worden er dus naast de terugkeer van de populaire Demolition Derby nog enkele aanpassingen aan de racer gedaan.

Met de ‘Hardcore Playlist’ is het niet mogelijk om gebruik te maken van flashback en daarnaast wordt alle schade die je met je auto oploopt veel voelbaarder tijdens het rijden. Naast de toevoeging van de nieuwe ‘Hardcore’-modus en het populaire Demolition Derby worden er verder wat aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd in de game. Zo is de level-cap verhoogt van 30 naar 99, is het maximale aantal rondjes dat je kunt rijden verhoogt van vijf naar tien laps en keren de ‘Country Flags’ terug. Voor dat laatste geldt dat er bij iedereen die GRID 2 in de multiplayer speelt straks de vlag van het land waar jij woonachtig bent, wordt weergegeven. Dit was populair in het eerste deel van de GRID-franchise, omdat gamers het idee kregen dat zij bijvoorbeeld Nederland vertegenwoordigde in een race.

Ook worden er in de komende maanden nog twee pakketten met circuits voor de game uitgebracht. Voor de grote update moet er waarschijnlijk nog even geduld opgebracht worden tot de maand augustus. Codemasters heeft nog geen definitieve datum kunnen prikken voor de patch, maar zegt in het persbericht dit zodra de release dichterbij komt zo snel mogelijk te melden. Om het nieuwsbericht af te sluiten met nieuws dat altijd goed klinkt in de oren van het Nederlandse volk: de terugkeer van de zeer geliefde Demo Derby modus wordt geheel gratis beschikbaar op alle platformen waarop je GRID 2 kan spelen. Dat zijn natuurlijk de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

Codemasters kondigt terugkeer van Demo Derby in GRID 2 aan

Codemasters kondigt terugkeer van Demo Derby in GRID 2 aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch